Click here to go to World Challenge Pulpit Series multilingual site

Kun Jumala poistuu
(When God Departs)


Tekstitiedosto + Suomenkielinen valikko + Kotisivu + Tilaa + Tekijäoikeudet

David Wilkerson
Marraskuu 18, 1991
__________

Olen kuullut ihmisten sanovan usein, Jumala ei poistu ikinä Amerikasta. Tässä maassa on liian monta rukoilevaa kristittyä. Voittomme sodasta Irakia vastaan todistaa, että Jumala on edelleen kanssamme. Me olemme kristitty kansa, Jumalan silmäterä! Maailman asiat riippuvat meistä. Me olemme aina olleet suuri kansa ja Herra siunaa meitä niin kauan kuin olemme olemassa.

Tämä on juuri sitä, mitä Israel sanoi luopumuksensa huipulla! Kaikki väärät profeetat julistivat, Jumala ei ikinä poistu valitusta maastaan Hän rakastaa Jerusalemia liian paljon. Ei Hän voi jättää meitä liittonsa tähden. Lisäksi temppeli on Jerusalemissa ja se on paikka, jossa Herra on. Maailma tarvitsee Valoa, ja Valo on Israelissa. Me olemme turvassa, meille ei voi tapahtua mitään!

Sitten tuli profeetta Hoosea, huutaen Herran puolesta, Voi heitä itseänsäkin, kun minä heistä luovun! (Hoos. 9:12). Heidän tekojensa pahuuden tähden minä karkoitan heidät temppelistäni pois. En minä enää heitä rakasta (jae 15).

Tämä Hoosean voivotteleva profetia näytti naurettavalta hänen aikalaistensa silmissä. He sanoivat hänelle, Profeetta, sinun olisi parasta katsoa vähän ympärillesi. Sinä sanot, että tuomio on ovella. Mutta, kerro meille missä on todisteet siitä, että Jumala on luopumassa meistä? Kansakuntamme ei ole romahtamassa. Me menestymme edelleen, olemme edelleen mahtava kansa. Sotajoukkomme on edelleen voimakas. Porteillamme ei ole vihollisia. Meillä on ongelmia, pieniä murheita. Mutta me olemme selvinneet jokaisesta muustakin hädästä ja me selviämme näistäkin. Ei ole mitään merkkiä siitä, että Jumala olisi jättämässä meitä!

Hoosea vastasi epäilijöille, On totta, että tähän saakka teillä on mennyt hyvin. Efraim on, kun minä sitä katson Tyyroon päin, istutettu laidunmaalle (Hoos. 9:13). Efraim viittaa niihin kymmeneen heimoon, jotka eivät olleet Juudaa. Hoosea sanoi, Olette menestyneet kuin Tyyro, tuo suuri, kalliolle rakennettu kaupunki, suuri ja valloittamaton. Olette tehneet kauppaa maailman kanssa ja tulleet yhdeksi rikkaimmista ja menestyneimmistä yhteisöistä maailmassa. Niin, kun ulkoisesti katsotaan, olet kuin Tyyro.

Mutta on jotain, mitä et näe! Jopa nyt, sotilaallisen ja taloudellisen mahtavuutesi huipulla, kaikkialla ympärilläsi on merkkejä siitä, että Jumala on poistumassa! Sinä laitat kaikki murheesi kohtalon syyksi, sanot, että nämä kriisit ovat satunnaisia ja ne katoavat. Mutta et näe, mitä Jumala yrittää sanoa: Nämä merkit ovat keskuudessanne, koska Jumala on jättämässä teidät! Sanotte, ettei teidän tarvitse kärsiä niin kuin muut kansakunnat mutta te olette sokeita! Asiat luisuvat hallinnastanne, koska tilintekopäivänne on tullut!


Rangaistuksen päivät tulevat,
koston päivät tulevat
(Hoos. 9:7).


Hoosea saattoi tuskin uskoa Jumalan kansan sokeutta. He eivät nähneet edessä muuta kuin hyviä aikoja. He uskoivat, että he voisivat vetää itsensä pois mistä tahansa vaikeasta koettelemuksesta. Mutta kaikkialla, minne hän kääntyi, profeetta näki voimallisia merkkejä Jumalan tyytymättömyydestä ja poistumisesta! Hän ei voinut ymmärtää, miksi Jumalan kansa ei herännyt, miksi kukaan ei tehnyt mitäään.

Rangaistuksen päivät tulevat... Israel saa tuntea sen (jae 7). Hoosea ilmoitti, Tähän saakka ette ole tienneet olevanne tuomion alaisia. Mutta Jumala sanoo: Minä lähden liikkeelle suuren tuomion kanssa niin äkkiä ja niin nopeasti, että te tulette tuntemaan, että minä olen sen kaiken takana!

Samalla tavalla tänäkin päivänä Jumalan tuomiot lankeavat Amerikalle niin nopeasti ja voimallisesti, että ei tule olemaan epäilystäkään, etteivätkö ne olisi Jumalalta. Jokainen profeetta, joka on saarnannut rauhaa ja menestystä ja tuudittanut syntistä kansakuntaa uneen, tulee paljastetuksi. Tämä kansakunta tulee tuntemaan, että on tullut aika maksaa! Se tulee olemaan päivä, jolloin maksetaan siitä, että Jumala pilkattiin kouluistamme ja hallituksestamme ulos... miljoonien lapsien murhaamisesta... siitä, että Jeesus Kristus on tehty pilkan kohteeksi... murhista, himoista, avioeroista, väkivallasta ja pornosta!

Juuri nyt harvat uskovat, että Amerikan murheet ovat Jumalan lähettämiä. Mutta odottakaa olemme pian samassa tilanteessa kuin Israel: tilien tasoittamisen päivässä! Mikä laittaa meidät ajattelemaan, että Jumala on tuominnut jokaisen menneen yhteiskunnan, kun ne ovat saavuttaneet tämän tilan ja kuitenkin me, jotka olemme pahempia kuin ne kaikki, pääsisimme jotenkin pakoon? Miksi ajattelemme, että koska me olemme amerikkalaisia, me emme kärsi niin kuin muut kansakunnat? Uskommeko todella, että kansakuntamme voi jatkaa kasvuaan vielä pahemmaksi, väkivaltaisemmaksi ja jumalattomammaksi, tarvitsematta ikinä maksaa siitä?

Mikä tulee olemaan viimeinen isku vasten Jumalan kasvoja? Mikä laittaa Hänet sanomaan, Nyt riittää!? Eikö ole ollut tarpeeksi, että olemme säätäneet lakeja, joissa Hänet kielletään yhteiskunnastamme, että nyt himoitsemme ateismia ja humanismia, että olemme murhanneet 25-30 miljoonaa vauvaa? Mikä kansallinen loukkaus, mikä pilkka, mikä nyrkin heristys Jumalalle on tuo viimeinen pisara?

Minä uskon, että tuo päivä on jo mennyt Amerikassa, että Häntä on lyöty viimeisen kerran kasvoihin eikä taivas siedä enempää!

Mutta, kuten jo aikaisemmin sanoin, maassamme on tänä päivänä profeettoja, jotka kertovat meille, että Jumala on luvannut olla milloinkaan poistumatta luotamme. Koferensseissa ympäri Amerikkaa voit kuulla tunnettujen miesten sanovan, Älkää kuunnelko Wilkersonia ja noita muita tuomion profeettoja. Sen sijaan, kääntäkää esiin Jesajan kirjasta luku 54 ja kuunnelkaa hyvää Sanaa kansakunnallemme! Sitten lainataan tätä kohtaa:

Älä pelkää, sillä et sinä häpeään joudu; älä ole häpeissäsi, sillä et sinä ole pettyvä... Sillä hän, joka sinut teki, on sinun aviomiehesi... Vähäksi silmänräpäykseksi minä hylkäsin sinut, mutta minä kokoan sinut jälleen suurella laupeudella. Ylitsevuotavassa vihassani minä peitin sinulta kasvoni silmänräpäykseksi, mutta minä armahdan sinut iankaikkisella armolla, sanoo Herra, sinun lunastajasi...

Näitä jakeita käytetään takaamaan, että Amerikkaa ei voi tuomita: Sillä tämä on minulle, niinkuin olivat Nooan vedet: niinkuin minä vannoin, etteivät Nooan vedet enää tulvi maan ylitse, niin minä vannon, etten enää vihastu sinuun enkä sinua nuhtele. Sillä vuoret väistykööt ja kukkulat horjukoot, mutta minun armoni ei sinusta väisty, eikä minun rauhanliittoni horju, sanoo Herra, sinun armahtajasi (Jesaja 54:4-10).

Tämä lupaus on todella ihmeellinen! Mutta mitä nämä nykyajan profeetat eivät osaa kertoa, on se, että tuo lupaus on tarkoitettu ainoastaan niille, joita Herra opettaa, joita vahvistetaan vanhurskaudessa saman Jesajan kirjan luvun mukaan! Tuo lupaus ei ole Amerikalle vaan se on voittajille: Tämä on Herran palvelijain perintöosa (Jesaja 54:17).

Herra ei ikinä jätä eikä hylkää Hänen rakkaitaan; Hänen armonsa ei ikinä väisty niistä, jotka pitävät Hänestä kiinni. Mutta näillä profetioilla ei ole mitään tekemistä sen kanssa, että Jumala säästelisi syntistä Amerikkaa. Ennemmin, nuo Hoosean voi-huudot on kohdistettu kansakunnalle, joka on kulkenut haureuteen Jumalansa luota! Kysynkin sinulta onko Amerikasta tullut haureellinen kansakunta? Kyllä, koska olemme menneet alas samaa luopumuksen tietä, jota Israel kulki!

Hoosea antaa neljä merkkiä, jotka Jumala näytti Israelille paljastaakseen heille, että Hän oli poistumassa:


Merkki 1: Kansa antautuu
saastaan ja häpeään


He ovat syvälle vajonneet turmiontekoon... vihkiytyivät häpeäjumalalle ja tulivat kauhistaviksi, niinkuin tuo heidän rakastettunsa (Hoosea 9:9-10). Seksuaalisia perversioita häpeällisiä kauhistuksia oli levinnyt ympäri Israelia, turmellen jopa ne, jotka olivat ennen vanhurskaita. He olivat syvälle vajonneet turmiontekoon niinkuin Gibean päivinä (jae 9).

Kuka voisi unohtaa, mitä Gibeassa tapahtui? Tämä oli pieni Benjaminin kaupunki, jossa himojen riivaamat biseksuaalit raiskasivat joukolla erään vierailevan leeviläisen sivuvaimon koska he eivät saaneet itse pappia! He raiskasivat häntä koko yön, ja jättivät hänet kynnykselle kuolemaan.

Kun loput Israelista saivat tietää tuosta kauheudesta, he tulivat Benjaminia vastaan. Israel kertoi heille, Luovuttakaa ne homoseksuaalit meille. Me hoidamme ne miehet, jotka viettivät yön tätä sivuvaimoa raiskaamassa. Puhdistuksen on tapahduttava. Kansakuntamme ei saa antaa asian olla tämä on liikaa!

Mutta Gibea oli juurtunut syvälle syntiinsä ja eli turvassa koska he tiesivät, että heidän yhteiskuntansa suojelisi heitä. Ja he olivat oikeassa! Koko Benjaminilaisten kansa nousi ja sanoi, Ei, heillä on oikeus olla sellaisia kuin he ovat. Niin Israel aloitti taistelun heitä vastaan, ja 25 000 vahvaa benjaminilaista ja sata gibealaista kuoli. He eivät kuolleet oikeuden puolesta vaan Gibean seksuaalisen perversion tähden!

Voitko kuvitella yhteiskunnan, joka on niin syvästi turmeltunut, että se lähettäisi miehiä kuolemaan seksuaalisen suvaitsevaisuuden harjoittamisen puolesta, julkisen raiskauksen suvaitsemiseen saakka? Yli 25 000 miestä kuoli, kun he suojelivat Gibean homojen oikeuksia!

Hoosea sanoo meille tänä päivänä, Voi teitä! Jumala on poistumassa, koska te olette tulleet yhtä syvästi seksuaalisten himojen turmelemiksi kuin nuo Gibeassa. Tämä on tämän päivän Amerikan suurin turmelus meistä on tullut nykyajan Gibea! Ja siksi Jumala sanoo, että Hän rankaisee syntejämme!

Aion olla todella rohkea puhuessani jotain siitä, mitä Jumala on laittanut sydämelleni. Haluan puhua teille Amerikan epänormaaleista seksuaalisesta käyttäytymisestä. En tarkoita San Franciscon tai Greenwich Villagen homoja. En tarkoita Jeffrey Dahmerin seksuaalimurhia, joka tappoi ja söi homoystäviään. Ei, nämä synnintekijät eivät ole niitä, jotka särkevät Jumalan sydäntä eniten nämä ovat olleet aina synneilleen luovutettuja.

Jumalan sydän suree jostain paljon tuota pahemmasta: Hän suree niiden, jotka kutsuvat itseään kristityiksi, äkillistä moraalista romahdusta! Miljoonissa kristityissä kodeissa, niin kutsutusti normaaleissa, jumalalliset ihmiset istuvat kaapeli-TV:n tai videoiden edessä ja imevät itsensä noita saastaisia, häpeällisiä lapsilta kiellettyjä elokuvia!

Minä uskon, että puhun kirjaimellisesti sadoille tuhansille kristityille. Ja Pyhä Henki puhui sydämeeni, että saatan olla ainoa ääni, joka varoittaa teitä tästä vaarasta, jota kohtaatte. Jumala käski minua ottamaan kantaa tähän, ennen kuin monille on liian myöhäistä!

Televisio- ja kaapeliyhtiöt kilpailevat nyt siitä, kuka tuo saastaisimmat, kaikista kieroutuneimmat elokuvat ihmisten koteihin. Ja lukemattomat uskovat kristityt katselevat salaa tätä saastaa! He ovat omaksuneet psykologien valheen, joka kertoo, että kypsiin kristittyihin ei vaikuta pornon katsominen. Kristityille pareille kerrotaan, Ei porno voi vahingoittaa naimisissa olevia aikuisia. Itse asiassa se tekee hyvää avioliitollenne. Se tuo uutta kiihoketta. Jotkut jopa sanovat, että nämä elokuvat palvelevat eräänlaisena venttiilinä, jonka kautta päästetään pois sitä seksuaalista energiaa, joka muuten laittaisi puolison kääntymään jonkun avioliiton ulkopuolisen puoleen. Jopa evankeliumin julistajien tiedetään omaksuneen tämän valheen!

Joka yö ja päivä, kristityt, jotka ennen eivät edes voineet ajatella sellaisia asioita, ovat nyt sekaantuneet kaikenlaiseen sadismiin, tuskaleikkeihin, villeihin kokeiluihin. Sitä puolustetaan vääntelemällä Raamattua, Aviovuode pysyköön saastuttamattomana. He kierouttavat sen tarkoittamaan, Mikä tahansa on hyvää naimisissa oleville!

Rakas pyhä, tuo on valhe, suoraan helvetistä! Porno ei ole viatonta se on vaarallista ja tuhoavaa! Se avaa kotisi jokaiselle riivaajien hyökkäykselle!

Yhden helluntaisaarnaajan vaimo katsoi kauhuissaan, kun porno tuhosi hänen aviomiehensä voitelun ja muutti hänet sellaiseksi mieheksi, jota hän ei tuntenut. Hän alkoi tuoda kotiin pornofilmejä ja istua työhuoneessaan tuntikausia, tuijottamalla saastaisia filmejä yksi toisensa jälkeen. Pian hänestä tuli pornoriippuvainen. Kaikki hänen suhteensa alkoivat pilaantua. Hänen vaimonsa näki riivaajien vaikutuksen astuvan sisään hänen sydämeensä.

Lopulta hän vaati vaimoaan katsomaan niitä hänen kanssaan ja tekemään niitä samoja seksuaalisia akteja omassa avioliitossaan. Hän sanoi, että jos hän ei suostu, hän jättäisi hänet.

Vaimo ei halunnut avioliittonsa epäonnistuvan niin hän katsoi niitä filmejä hänen kanssaan. Hän kertoi minulle, Herra Wilkerson, ensin minua hävetti. Mutta kahden tai kolmen viikon sisällä sydämeeni rakentui viehätys. Se alkoi saada minusta otetta.

Kerran katsoessani minä ymmärsin, että olimme avanneet itsemme riivaajien omistukseen. Olimme jäljittelemässä noita kohtauksia omassa elämässämme, ja helvetti oli tulossa sydämiimme! Minä tiesin, että ne ihmiset, jotka noissa filmeissä esiintyvät, ovat paholaisen lapsia ja me teimme samoja asioita! Juoksin ulos ja lankesin polvilleni ja kaduin ja Jumala muutti minut. Sanoin miehelleni, että en voi tehdä sitä enää!

Hänen miehensä jätti hänet. Hän erosi seurakunnasta ja antautui epätoivolle. Hän vajosi alas fyysisesti ja henkisesti, ja vuoden sisällä hän oli täysin eri mies.

Mutta hänen vaimonsa ei halunnut luovuttaa hänen suhteensa. Hän rukoili hänen puolestaan ja hänen rukouksensa voittivat. Jumala vapautti tuon miehen! Tänä päivänä he ovat molemmat palanneet ennalleen. Hän suunnittelee palvelutyön jatkamista, ja hän on saanut voitelunsa takaisin. Hyvä mies on palautettu ennalleen ja koko talo on puhdistettu.

Tämä perhe voi kertoa teille jotain siitä helvetillisestä otteesta, jonka porno voi saada kristitystä kodista. He voivat kertoa, että teini-ikäiset menevät helvettiin, koska heidän vanhempansa ovat turmelleet omat mielensä! Äiti ja isi heräävät aamulla, kelaillen ajatuksissaan himojen kohtauksia... he istuvat päivällispöydässä sitä ajatellen, he menevät sänkyyn mielet täynnä sitä... ja juuri nyt, kun kirjoitan tätä, kristityissä kodeissa ympäri Amerikkaa katsotaan noita saastaisia kohtauksia, niitä katsotaan yhä uudelleen ja niitä jäljitellään, ja ne ovat suoraan helvetistä!

Minä uskon, että minä puhun Jumalan sanoja monille. Tämä häpeä on tunkeutunut elämääsi ja kotiisi ja saattaa olla, että sinut on sokaistu sen voimalle. Jos se on saanut sinusta otteen, se tuhoaa sinut ja Jumala poistuu sinusta! Kun kansa, joka oli kerran Jumalalle erottautunut tulee niin turmeltuneeksi, että he omistautuvat häpeälliselle himolle, Jumalan on lähdettävä pois. On muistettava palkan maksun päivä! Jumala ei sietänyt tätä syvää turmelusta Israelissa eikä Hän siedä sitä tänäänkään. Huutakaa Hänen puoleensa vapautuaksenne!

Jos luet tätä ja olet millä tahansa tavalla sekaantunut pornoon, juokse Jumalan luokse juuri nyt, lankea polvillesi, rakas veli, sisar tai paimen koska paholaisella on sydämesi ja Pyhä Henki on lähtenyt sinusta!

Tähän saakka Pyhä Henki on ollut yhteiskuntamme hillitsijä. Hän on viivyttänyt tuomiotaan, koska me olemme olleet rukoileva kansa. Mutta kun Jumala lähtee, Hänen suosionsa ja hillitsevä voimansakin lähtevät samalla.

Osaatko kuvitella, kuinka täysin synnille luovutettu Amerikasta tulee, kun Jumala jättää meidät? Jos me jäämme niin synnin hallitsemiksi nyt, kun Hän on lähellä, pyytämässä meitä hylkäämään syntimme, millaista tuleekaan olemaan, kun Hän lähtee? Mitä tapahtuu, kun Hillitsijä on mennyt? Kuinka moni kristitty on silloin voittaja?


Merkki 2: On nouseva pauhina
sinun kansojesi kesken
(Hoosea 10:14).


Te olette kyntäneet jumalattomuutta, leikanneet vääryyttä... On nouseva pauhina sinun kansojesi kesken, ja kaikki sinun linnoituksesi hävitetään (Hoosea 10:13-14).

Pauhina on kansannousu kovaääninen, sekava mellakka. Se tarkoittaa myös, yllyttää kansa mellakkaan ja kapinaan. Pauhina kuvailee parhaiten sitä, mitä on tapahtumassa Venäjällä, Jugoslaviassa, Irlannissa, Etelä-Amerikassa ja Albaniassa. Jumala on lähettänyt pauhinat herättämään väkijoukkoja! Miksi kaikki nämä pauhinat tapahtuvat? Te olette kyntäneet jumalattomuutta, leikanneet vääryyttä ja syöneet valheen hedelmää... On nouseva pauhina (Hoosea 10:13-14).

Jumala ei tarvinnut meidän uusimpia pommikoneitamme tai armeijan voimaa kaatamaan Neuvostoliittoa. Kaikki, mitä Hän tarvisti, oli muutama mellakka heidän omien rajojensa sisällä. Ja nyt alkaa olla Amerikan vuoro! Tulemme näkemään pauhinoiden kohoavan kaikkialla ympäri maata. Näetkö jo merkkejä nousevista rotu- ja talousmellakoista?

Kun kansakunta vaeltaa Jumalan pelossa ja tekee sitä, mikä on oikeaa Hänen edessään, Jumala tuo hiljaisuuden sen rajojen sisälle. Daavid sanoi, Jumala... olet vyötetty väkevyydellä... asetat merten pauhinan ja niiden aaltojen pauhinan ja kansojen metelin (Psalmi 65:5-7).

Mutta kun Jumala poistuu, ja Hän kohottaa kätensä, helvetti pääsee irti. Pian, Amerikan vihollinen ei tule olemaan Venäjä, Kiina tai ydinaseet vaan väkivalta omien porttiemme sisäpuolella! Seuraava asia Amerikan kalenterissa tulee olemaan kansannousut. Juutalainen mustaa vastaan, musta vastaan korealainen, amerikkalainen japanilaista vastaan, valkoinen mustaa vastaan.

En nyt puhu jostain näkemästäni näystä. Saarnaan vain yksinkertaisesti sitä, mitä Raamattu opettaa selvästi Hoosean kirjassa. Ja siinä sanotaan: On nouseva pauhina sinun kansojesi kesken! Ja tuo on merkki siitä, että Jumala on kohottanut kätensä, että Hän on poistumassa tästä kansakunnasta!

Jeremia vahvistaa, että pauhinat ovat merkki Jumalan vihasta ja vetäytymisestä. Hän kertoi luopuneelle Israelille: 'Vihreä öljypuu, ihana, kaunishedelmäinen' - sillä nimellä Herra sinua kutsui. Suuren jylinän pauhatessa hän sytytti sen tuleen, ja sen oksat turmeltuivat. Ja Herra Sebaot, joka sinut istutti, on päättänyt sinun osaksesi onnettomuuden... pahuuden tähden, jota he ovat harjoittaneet ja jolla ovat vihoittaneet minut (Jeremia 11:16-17).

Sakarja ilmoittaa saman profetian. Jumala pitää oman kansansa turvassa Hänessä, mutta ne, jotka ovat Jumalaa vastaan, saavat kestää seuraavaa: Sinä päivänä (tämä takoittaa meidän päiviämme) on tuleva Herralta suuri hämminki heidän sekaansa, niin että he käyvät kiinni toinen toisensa käteen ja toisen käsi kohoaa toisen kättä vastaan (Sakarja 14:13).

Jumala sanoo, Kun minun tuomioni tulee, lähimmäinen kohottaa kätensä lähimmäistä vastaan. Viimeisten puolen vuoden uutisia kuunneltuasi, kuulostaako tämä tutulta? Saat unohtaa ne 60-luvun kauheat Wattsin mellakat. Ne eivät olleet mitään verrattuna siihen, mitä kohtaamme pian.

Rakkaat, Jumala saattaa poistaa kätensä millä hetkellä tahansa! Amerikassa on nyt kaikki valmiina mellakoille ja pauhinalle, joka ylittää kaiken sen, mitä tämä kansakunta on milloinkaan kokenut. Ravistelemme päätämme, kun ihmettelemme, mitä Venäjälle on tapahtumassa, kaikelle sen sisäiselle onnettomuudelle. Mutta pian Venäjä ja maailma ravistelee päätään epäuskoisina, kun talous- ja rotumellakat pyyhkivät yli Amerikan!


Merkki 3: Teidän lapsenne
luovutetaan murhaajille!
(Hoosea 9:13).


Efraim on, kun minä sitä katson Tyyroon päin, istutettu laidunmaalle; mutta Efraimin täytyy viedä lapsensa surmaajalle (Hoosea 9:13).

Tämä on järkyttävä profetia. Samassa jakeessa, jossa Hoosea kertoo Israelin menestyksestä, hän sanoo myös, että heidän lapsensa viedään murhaajille!

Tänä päivänä ei ainoastaan lapsiamme murhata, vaan heidän vanhemmistaan on tullut heidän murhaajiaan. He kiduttavat, käyttävät hyväksi ja tappavat omia lapsiaan. Kuuntele tätä kertomusta New York Daily Newsistä:

Bronxilainen pariskunta pidätettiin eilen murhayrityksestä ja lapsen hyväksikäytöstä. Poliisi kertoi löytäneensä heidän kahdeksanvuotiaan tyttärensä vessaan käpertyneenä, mustelmien, arpien ja palovammojen peittämänä vuosien kidutuksen jälkeen. Lapsi oli kahlittu käsiraudoilla kylpyammeen jalkaan, ja poltettu rangaistukseksi siitä, että hän oli yrittänyt piilottaa ruuanmuruja syötäväkseen. Hänellä oli laajoja vammoja, jotka peittivät yli 95% hänen ruumiistaan hän näytti kävelevältä kuolemalta, sanoi etsivä Scott Wagner...

Viranomaiset löysivät tytön vessasta, johon hänen 71-vuotias isoäitinsä, Edith Carter, oli piilottanut hänet ennen poliisien sisään päästämistä... He sanoivat, että tämä oli pahin lapsen hyväksikäyttötapaus, mitä he olivat ikinä nähneet elävälle lapselle tapahtuneen, sanoi etsivä, kersantti John Ruiz.

Edith Carter sanoi, että hänen lapsenlapsensa ei ollut käynyt koulussa kahteen vuoteen. Hän sanoi, että hänen tyttärensä oli hakannut lasta viimeisten viiden vuoden ajan... Aseet, Ruiz sanoi, jolla tyttöä hakattiin olivat airo, ja käsiraudat, vyöt ja hihnat, joita käytettiin hänen sitomiseensa kylpyhuoneeseen ja komeroon...

Carter sanoi, että välillä rangaistus ruuan varastamisesta saattoi olla se, että tytön kädet laitettiin palavalle kaasuhellalle. Toisinaan, hän sanoi, rangaistus saattoi olla se, että tyttö laitettiin käsiraudoilla kiinni kaiteeseen kylpyhuoneessa. Joskus hän saattoi nukahtaa vessanpönttöön, koska hän oli liian väsynyt pysymään pystyssä, sanoi Carter.

Kysynkin sinulta onko se, mitä Gibeassa tapahtui, yhtään sen pahempaa kuin tämä? Julkkikset paljastavat isiä ja äitejä, ja sanovat, Äitini raiskasi minut lapsuudessani. Kuka voisi uskoa sellaista? Ennen kuin siirsimme työmme New Yorkiin, sydämemme särkyivät kaikesta siitä insestistä, jonka kanssa jouduimme olemaan tekemisissä itä-Texasin kukkuloilla. Tyttäreni löysi kallisarvoisen kaksivuotiaan tytön, jonka jokainen setä, isoisä ja naapuruston mies oli raiskannut. Hän oli niin mustelmilla, että en kestänyt sitä! Me nostimme oikeusjutun noita vanhempia vastaan.

Silmiemme edessä lapsia tuhoavat huumeet, alkoholi, paholaisen riivaamat diilerit ja jengit. Jokaisessa suurimmassa kaupungissa on alueita, jossa lähes kaikki teini-ikäiset kantavat aseita, veitsiä ja muita aseita itseään suojellakseen. On tuskin yhtäkään asuntoa näissä rakennuksissa, jossa ei olisi menetetty lasta tai sukulaista. Nämä lapset tapetaan tai heistä tulee murhaajia!

Kaksi poikaa ryösti kenkäkaupan Dallasissa vähän aikaa sitten, lähtien kaupasta mukanaan lasti tennistossuja. Heidän oli vain saatava jotkut tietyt lenkkarit, joista tämä ahne kansakunta sanoo, että sellaiset on omistettava (yli sata dollaria pari!). Eräs ohikulkija yritti pysäyttää heidät vetämällä poikien auton avaimet pois, ja toinen pojista veti aseen esiin ja ampui tuon miehen kylmäverisesti. Tappaja oli 14-vuotias.

Kysynkin sinulta mitä kansakunnastamme tulee, kun Jumala kohottaa kätensä lopullisesti? Me laulamme, God bless America, samalla, kun tuomio koputtaa ovella. Emmekä me tahdo kuulla sitä! Voi olla, että laitat syrjään tämän tekstin, asetut mukavasti television eteen ja unohdat jokaisen sanan, mitä olen sanonut. Mutta minä kehotan sinua, jos et pääse siitä eroon, yritä edes hallita television katselutapojasi koska televisio on aiheuttanut juuri ne asiat, joista minä puhun!

Mooses varoitti vakavista seurauksista, Jumalan kirouksesta kansakunnille, jotka hylkäävät Hänet: Kirottu on sinun kohtusi hedelmä (5Moos. 28:18). Jesaja varoitti, että Jumala kostaa maanpiirille sen pahuuden ja jumalattomille heidän pahat tekonsa... Kuka ikinä tavataan, se lävistetään... Heidän pienet lapsensa murskataan heidän silmäinsä edessä, heidän talonsa ryöstetään, ja heidän vaimonsa raiskataan (Jesaja 18:11, 15-16). Lapsiamme murskataan kappaleiksi uutisissa ja sanomalehdissä, meidän silmiemme edessä!

On vielä yksi merkki, jonka Jumala antaa meille ja siihen sisältyy jokainen todellinen uskova. Kiitos Jumalalle, se antaa meille toivoa:


Merkki 4: Tuhon keskellä, Jumalalla on kansa,
joka etsii Häneltä vanhurskauden
ylitsevuotavuutta! (Hoosea 10:12).


Tämä on se merkki: että kaiken tämän kaaoksen keskellä Jumalalla on kansa, josta tulee entistä pyhempi, puhtaampi ja vanhurskaampi. He kustuvat Hänen nimeään, ja Hän antaa vanhurskautensa sataa heidän ylleen.

Luulen, että tämä on yksi koko Hoosean kirjan kauneimpia jakeita: Kylväkää itsellenne vanhurskauden kylvö, niin saatte leikata laupeuden leikkuun. Raivatkaa itsellenne uudispelto, silloin kun on aika etsiä Herraa, kunnes hän tulee ja antaa sataa teille vanhurskautta (Hoosea 10:12). Kyllä, Jumala lähestyy meitä tänä päivänä tuomiollaan ja vihallaan. Mutta tänään on myös se päivä, jolloin etsitään Jumalaa, että Hän vuodattaisi vanhurskauttaan!

Hoosean äänessä kaikui Jumalan sydänsuru. Herra huutaa jokaiselle, joka vielä etsii Häntä: Niin, on häpeää, on luopumusta joka puolella. Tämä on todella paha aika. Mutta jos etsitte minua tänä koston päivänä, minä vuodatan yllesi ihanaa pyhyyttäni. Häpeän keskelle minä tahdon kansan, joka suree puhtautta. Ja minä vuodatan sitä yllenne, jos etsitte minua.

Hoosean aikaan tämä huuto kaikui kuuroille korville. Ei ole todisteita siitä, että edes pieni jäännös olisi kallistanut korvaansa profeetan kutsulle. Ei ollut vanhurskauden sadetta, koska kukaan ei seisonut muurin aukossa ja sanonut, Minä etsin Herraa näinä häpeällisinä päivinä!

Mutta Jumalalla on tämän päivän Amerikassa pyhä jäännös! Ja Hän sanoo, Teidän on etsittävä minua, kunnes minä tulen ja annan vanhurskauden sataa yllenne. Ja sitä ei tule vain pari pisaraa te tulette tulvimaan!

Sana sataa, niin kuin sitä heprean kielellä tässä kohdassa käytetään, on tarkkaan osoitettua sadetta, ohjattua kuin nuoli. Jumala ampuu vanhurskauden nuolensa alas luodakseen meissä nälän ja janon. Ja se lankeaa niiden ylle, jotka kääntyvät Herran puoleen etsivällä sydämellä.

Tämä tarkkaan osoitettu sade tarkoittaa myös sitä, ettei se osu jokaiseen. Ei, se ei lankea koko seurakunnalle. Jos ajattelet kansallista herätystä tai koko seurakuntamaailman kansainvälistä herätystä, voit unohtaa sellaisen. Jumalan sade tulee olemaan paikallista. Se lankeaa sinne, mistä ikinä Jumala löytääkin kansan, jolla on todellinen Jeesuksen nälkä ja jano... jotka ovat sairaita ja väsyneitä syntiinsä... jotka nousevat ja sanovat, Mitä tulee minuun ja minun huoneeseeni, me palvelemme Herraa. Me etsimme Häntä tässä talossa ei tule olemaan paholaista!

Rakkaat, se vanhurskauden vuodatus, mitä etsimme, ei ole merkkien ja ihmeiden vuodatus. Kiitos Jumalalle, Punainen meri avautui ja Israel kulki sen läpi kuivaa maata pitkin mutta tuo ei tehnyt vaikutusta Israeliin. He unohtivat pian ja luopuivat siitä kaikesta huolimatta. Kiitos Jumalalle, Jerikon muurit sortuivat mutta vähän myöhemmin Israel lankesi turmelukseen. Kiitos Jumalalle, Lasarus herätettiin kuolleista mutta pian juutalaiset tahtoivat tappaa hänet ja Jeesuksen!

Ihmeillä ei ole ikinä ollut kestävää vaikutusta. Ainoa asia, mikä tekee vaikutuksen pahaan yhteiskuntaan, on vanhurskauden sade ja pyhyyden herätys Jumalan kansan keskuudessa.

Ihmiset, jotka vaeltavat puhtaina pahassa sukupolvessa, seisovat lamppuina. He hohtavat pimeydessä, täynnä Jeesusta, pyhänä, vanhurskaina ja puhtaina. He ovat koskemattomia, merkitsemättömiä. Rukoilkaa Herralta sadetta kevätsateen aikana: Herra tekee ukkospilvet ja antaa heille sadekuurot, antaa kasvit joka miehen pellolle (Sakarja 10:1).

Jumala tuli Aamoksen luokse ja sanoi, Kerro kansalle, että olen väsynyt heidän turhiin juhliinsa ja lippujen heilutteluun. Olen sairas heidän kokouksistaan. Nyt minä etsin kansaa, joka etsii minulta vanhurskauden vuodatusta. Mutta oikeus virratkoon kuin vesi ja vanhurskaus niinkuin ehtymätön puro (katso Aamos 5:21-24). Jumalan vanhurskauden ehtymätön puro tulee virtaamaan kapeiden kanavien kautta ainoastaan niiden kautta, jotka kaipaavat Häntä! Kun rukoilin Herraa tämän viestin tähden, minä vapisin Jumalan pelosta. Minä rukoilin, Herra, osoita minulle se todellinen salaisuus, joka on niiden takana, jotka elävät pyhää, jumalallista elämää. Mikä tekee heistä sellaisia, että he kykenevät voittamaan himonsa ja syntinsä ja vaeltamaan vanhurskaasti kanssasi, vuosi toisensa jälkeen? Mistä johtuu, että samalla, kun maailma menee helvettiin, nämä loistavat kirkkaammin ja kirkkaammin?

Vastaus: Pyhät miehet ja naiset, jotka vaeltavat vanhurskaudessa, heillä kaikilla on samanlainen kunnioitusta herättävä Jumalan pelko. Heillä on enemmän kuin näky Hänen armostaan ja rakkaudestaan. He tuntevat Hänen pyhyytensä pelon että mikään paha ei kestä Hänen läsnäolossaan!

Herran pelossa on vahva varmuus ja turva vielä lapsillekin. Herran pelko on elämän lähde kuoleman paulain välttämiseksi (Sananl. 14:26-27). Herran pelolla paha vältetään (Sananl. 16:6). Jumalattomalle ei käy hyvin eikä hän saa jatkaa päiviään pitkiksi kuin varjo, sentähden ettei hän pelkää Jumalaa (Saarnaaja 8:13). Herra Sebaot pitäkää pyhänä, häntä te peljätkää ja kauhistukaa (Jesaja 8:13).

Ne, jotka jatkavat sokeasti synnissään, ovat paatuneet Jumalan pelolle. Jesaja kysyi, Miksi sallit meidän eksyä pois sinun teiltäsi, Herra, ja annoit meidän sydämemme paatua, niin ettemme sinua pelkää? (Jesaja 63:17). Jumala vastasi, Koska niin rakastitte syntiänne, minä luovutin teidät sille. Ette te halunneet vapautua, ette halunneet minun pelkoani. Niin minä suljin teidän sydämenne sille.

Jeremia sanoi, Te teette syntiä, koska teissä ei ole Jumalan pelkoa! Sinun pahuutesi tuottaa sinulle kurituksen, ja luopumuksesi saattaa sinut rangaistukseen; niin tiedä ja näe, kuinka onnetonta ja katkeraa se on, että sinä hylkäät Herran, sinun Jumalasi, etkä minua pelkää, sanoo Herra, Herra Sebaot (Jeremia 2:19). Profeetta sanoo, Syntinne on kamala, katkera asia ja se tulee tuhoamaan teidät, koska teidän sydämissänne ei ole Herran pelkoa.

Rakas pyhä, minä rukoilen, että Jumala laittaa Hänen pelkonsa sinun sydämeesi. Jumala tarkoittaa sitä, mitä Hän Sanassaan sanoo! Hän kertoi Moosekselle kerran, yhdelle maailman nöyrimmistä miehistä, Koska olet tehnyt syntiä minua vastaan kansan edessä, et pääse Luvattuun Maahan. (Kiitos Jumalalle, Hän vei tuon nöyrän miehen todelliseen Kanaaniin!). Jos Herra teki tuon pyhälle Moosekselle, mitä Hän tekee meille maan päällä tänä aikana? Hän sanoo jyrkästi Ei! sinun synnillesi ja himoillesi.

Jos olet syyllinen mihin tahansa, mikä liittyy aviorikoksiin, haureuteen tai salaisiin suhteisiin, Jumala sanoo sinulle, Tuomioni on tulossa. Ja minulla tulee olemaan kansa, joka on vanhurskas ja puhdas. Etsikää minua, ja minä annan vanhurskauteni sataa yllenne. Minä puhdistan teidät. Ainoastaan kutsukaa minua ja etsikää minua kaikesta sydämestänne, ja minä vuodatan sateeni teille. Ennen kuin Hänen viimeinen tuomionsa tulee, Jumala tahtoo sinun kylpevän Hänen kallisarvoisessa veressään ja Hänen Sanassaan.

---
Julkaisulupa World Challenge 'eltä, P.O. Box 260, Lindale, TX 75771, USA.

Times Square Kirkon Ilmoituksia | Tietoja Uusille Lukijoille


Tekstitiedosto + Suomenkielinen valikko + Kotisivu + Tilaa + Tekijäoikeudet

KOPIOINTI- /JULKAISURAJOITUKSIA:
Tämä tiedosto kuuluu kokonaisuudessaan World Challengelle. Sitä ei saa muuttaa sisällöltään millään tavalla. Se voidaan julkaista vain kokonaisuudessaan ilmaisjakeluun. Kaikkissa toisinnoissa tästä julkaisusta tulee olla copyright maininta (esim. "Copyright © 2002 World Challengen luvalla") Tiedostoa ei saa käyttää ilman World Challengen lupaa jälleen myyntiin tai jonkin muun julkaisun edistämiseksi kaupallisesti. Tämä sisältää koko materiaalin lukuunottamatta joitakin pieniä lainauksia. Lisää seuraava maininta lähdekirjallisuuteen: Copyright © 2002 by World Challenge, Lindale, Texas, USA.

Tämä materiaali on ainoastaan henkilökohtaiseen käyttöön eikä sitä saa julkaista muilla nettisivuilla. The Lorain County Free-Net Chapelilla on yksinoikeus julkaista näitä saarnoja nettisivuillaan World Challenge Inc.'in luvalla. Voit vapaasti kopioida netiltä, painaa ja jakaa tätä materiaalia, kunhan et julkaise sitä internetillä muilla sivuilla. Voit kuitenkin laittaa linkit viitteenä nähin saarnoihin.


Tämä Internet-sivu on
The Missing Link, Inc.®
joka tarjoaa vaikeuksissa oleville nuorille ja aikuisille elämää muuttavan mahdollisuuden.
Kotisivu - misslink.org
Kappeli - misslink.org/chapel2.html
David Wilkersonin World Challenge Saarnasarjojen monikielinen Internet-sivu
www.tscpulpitseries.org


Copyright © 2002 - The Lorain County Free-Net Chapel
Det nordlige central Ohio, U.S.A.

ALKUUN

Webmaster tarvitsee kommentejasi ja ideoitasi
jotta tämä palvelu toimisi mahdollisimman hyvin.
Kerro meille, ellei kaikki toimi, kuten pitäisi.
Vain siten saamme tiedon siitä!
Viimeksi päivitetty 17.9.2002

Miksi Herätys Viipyy/ "Apua!"/ Mitä tässä on/ Kannattaja/ Uskon Tunnustus/ Raamatun Tutkiminen
Pianon äärellä/ Ilmoitustaulu/ Kirjasto/ Kotisivu/ Suomenkielinen valikko/ Saarnatuolisarjat