За Проповедите
   Web Страници
Абонаменти
   Дискусионен Кът
При Проблем
   Нужда от Доброволци
Търсене на Проповеди
   FTP Архив

Как да се Свържем с Дейвид Уилкесън


Информация за Новите Читатели

Внимание -- Нови Читатели
_____________________

Проповедите от Църквата на Таймс Скуеър (TSPS) са една вдъхновяваща серия от проповеди, побликувани веднъж на всеки три седмици, като са взети от действителни проповеди на Дейвид Уилкерсън в Църквата на Таймс Скуеър в Ню Йорк. Една отлична поредица за личното ви израстване, голям материал за проповеди, чудесен трамплин за Библейско изучаване в Неделното училище, домашни групи, служения по домовете и в затвора. Сега те са достъпни на няколко езика: http://www.tscpulpitseries.org.

Межете да се включите към нарастващия списък от читатели и да получавате тези послания по обикновена или елетронна поща. Ще намерите информация за това, как да се абонирате в subscrib.htm.

Кой е Дейвид Уилкерсън?

Дейвид Уилкерсън е авторът на "Кръста и героите на ножа" и основател на Младежко Предизвикателство - Християнски жилищни програми, които са разпространени по целия свят. Тези Християнски програми са в помощ на млади и възрастни, които се борят с проблеми, контролиращи живота им.

Убедете Го!

Дейвид Уилкерсън въобще не е убеден в ползотворността на служението в Интернет. За това умоляваме ви да му изпращате личните си отзиви и финансова подкрепа на долупосочения адрес, за да му докажете ползотворността на служението му тук, в компютърния свят. Молим ви да упоменете, че сте получили тази информация чрез служението на Missing Link, Inc в Интернет, за да продължим да се радваме на Проповедите от Църквата на Таймс Скуеър в Интернет.

Важно - Моля Прочетете

Служението на Дейвид Уилкерсън вече има e-mail адрес (погледнете по-долу). Барбара Хаас не е член на неговия екип, а само доброволец, живеещ далеч и не е способна да предава съобщения. Ако искате да се свържете с Дейвид Уилкерсън, ще трябва да го направите на адресите на World Challenge:

World Challenge
P.O. Box 260
Lindale, Texas 75771
903-963-8626
903-963-5601 (Fax)
E-Mail: Texas @ WorldChallenge.org


Дискусионен Кът

TSPS списъкът е еднопосочен абонаментен списък, предназначен единствено за изпращане на проповеди, и ето защо не може да получава писма от самите абонати. Вместо това се наръчава участието на читателя ЕДИНСТВЕО в дискусионния кът за Библейско изучаване.


Имате Проблем?

Проблеми с Абонамента за Печатните Копия: Texas @ WorldChallenge.org
Проблем с Абонамента по Електронна Поща: tscwebmaster @ misslink.org


Нужда от Доброволци

Барбара Хаас прави достъпни Проповедите от Църквата на Таймс Скуеър тук, в Интернет и организира преводачески групи от целия свят. Ще виждате все повече и повече проповеди да се появяват на Многонационално Място. Спрете за момент сега и вижте как можете да помогнете в тази възможност за служение по целия свят.


Търсене на Проповеди

Ако се опитвате да откриете стара, изчерпана проповед на Дейвид Уилкерсън, посетете страницата за Търсене на Проповеди.


FTP Архив

Следва информацията, необходима за получаване на файлове от ICLnet чрез стандартен FTP (Протокол за Трансфер на Файлове):
Интернет адрес: iclnet93.iclnet.org
login name: anonymous
password: вашият email адрес

Начално Местонахождение:

за Дейвид Уилкерсън:
/pub/resources/text/Times.Square.Church/


Страници в Интернет

за Дейвид Уилкерсън:
http://www.tscpulpitseries.org
Многонационално Място

за Леонард Ревънхил:
http://www.ravenhill.org

Препоръчваме ви да посетите също и главната страница на ICLnet: http://www.iclnet.org. Можете да разгледате техния списък от Християнски документи: http://www.iclnet.org/pub/resources/icl-read.html.


The Missing Link, Inc.®
Свързва Млади И Възрастни със Живото - Променящи Програми
Място в Интернет - http://misslink.org
Църковно Място - http://misslink.org/chapel2.html


Copyright © 2003 - The Lorain County Free-Net Chapel
North Central Ohio, U.S.A.

Нашият уебмастър приема вашите коментари и предложения.
Обновена за последен път на 13 Август, 1998.

Next page Защо се Бави Съживлението/ "Помощ!"/ Какво Има Тук/ Спонсор/ Символ на Вярата/ Библейско Изучаване/ Около Пианото/ Бюлетини/ Библиотека/ Проповеди/